top of page

IK GA MIJN PAD


Lieve lezer, gisteren beloofde ik dat ik vandaag nog wat extra info zou geven over hoe ik, vanuit Pech de Bertrand in Franrijk, je pad kan ondersteunen.


Om het even, heel algemeen, samen te vatten, kan je bij mij terecht voor

MIJN PAD-trajecten’.

Wie ben ik, wat kom ik hier doen en hoe kan ik (beter) omgaan met de leerlessen die ik tegenkom op mijn pad.


Wil je deze zin wat specifieker vertaald zien, dan zijn dit thema’s die je online kan aanpakken, of die je naar Frankrijk zouden kunnen roepen:

‘MIJN PAD’-traject – wanneer…

· Je durft je ware gevoelens en je kennis niet delen, omdat je jezelf 'niet goed genoeg' voelt.

· Je hebt constant een gevoel van ‘tekort aan...’, op welk domein dan ook.

· Je raakt niet los van je oude overtuigingen en je ‘onderliggende’ beslissingen.

· Je worstelt met oude draken van: Arrogantie, Zelfveroordeling, gulzigheid, zelfdestructie, ongeduld, slachtofferschap of hardnekkige vasthoudendheid.

· Je relatie, je job, je leven geeft je ‘onvoldoende’ vervulling en je weet niet waarom.

· Je bent bent bang om ‘verkeerde’ keuzes te maken en dus stel je altijd uit.

· Je hebt een vraag naar verdieping, naar verdere groei.

· Je bent op zoek naar een klankbord.

· Je bent op zoek naar jouw unieke PAD.

· Je wil jezelf beter leren kennen via de paarden.

· Je voelt dat het ‘Pad van Innerlijk Sjamanisme’, jouw weg is.



‘MIJN PAD’-traject

Wanneer ben je er klaar voor…

(alleen, met z'n tweeën of met je partner)

Maar één goede reden:

‘Als je het voelt en je er wilt voor gaan’.





‘MIJN PAD’-traject praktisch

​Ik begeleid je online via Skype, Zoom of FaceTime, of je kiest voor een

‘Intense Week met verblijf in Pech de Bertrand’ in Aquitaine, Frankrijk, of live in België.

(in de periodes dat ik er ben voor andere opdrachten.)


Voor een goed resultaat is het belangrijk dat jij je OK voelt bij mijn aanpak en dat ik er vertrouwen in heb dat ik je voldoende kan ondersteunen. Daarom is het altijd fijn om, vrijblijvend, eerst contact op te nemen zodat we, beiden weten of en met wie we in zee gaan en of we een goede vorm kunnen realiseren, die praktisch haalbaar is.

‘MIJN PAD’-traject online

​Online begeleiding gebeurt in blokken van 3, 6 of 9 sessies van telkens 1,5u/2u. Hoeveel sessies je nodig hebt, hangt af van je vraag. Ik kan je wel een voorstel doen, maar jij hebt de eindbeslissing.

· 3 sessies: Ik heb inzicht nodig in de situatie waar ik me momenteel in bevind, zodat ik verder kan.

​​· 6 sessies: Ik heb naast inzicht ook begeleiding nodig om wat ik verworven heb, ‘actief’ in mijn dagelijks leven te integreren.

​​· 9 sessies: Ik moet een onverwachte sterke schok verwerken:

· het overlijden van een dierbare, een plots ontslag, een relatiebreuk of een andere ingrijpende gebeurtenis. Ik ben even helemaal de pedalen kwijt en wil intens begeleid worden om mijn verdriet te verwerken en een nieuw PAD op de rails te krijgen.

​​· 9+ sessies: Ik wil mijn ‘Personal Power’ (her)opbouwen en mijn eigen PAD (terug)-vinden.


‘MIJN PAD’-traject in Frankrijk

Transformerende, motiverende en inspirerende weken in Frankrijk op weg naar het (h)erkennen of (her)vinden van je PAD.


Zes jaar in Frankrijk wonen, op onze plek: 'Pech de Bertrand', heeft ons niet alleen geleerd waar 'onze plek' voor staat, maar ook waar wijzelf, mijn man en ik, SAMEN met de plek voor staan. Het is duidelijk dat onze plek de thuisbasis wil zijn voor individuen of koppels die

'in creatie of in transformatie'... of in beiden, willen gaan voor één of meerdere weken.

Wat wil dat concreet zeggen:

Dat je bij ons je eigen ‘format’ kan creëren, op een exclusieve plek waar jij alleen bent… of met een tweede persoon, ouder of tiener.


Een plek waar je alleen bent (geen andere gasten) in de stilte, de rust, de natuur.

Je kan er de inspiratie vinden om je boek te schrijven,

om te brainstormen rond je nieuwe ideeën en concepten.

Maar je kan er ook jezelf terug-vinden in de natuur, bij het zwembad, in de comfortabele ruime gîte.

En het is ook de plek die een rustige tussenlanding biedt, terwijl je ondertussen op zoek gaat naar je eigen droomhuis, in het prachtige (Lot et garonne), Aquitaine.


Daarenboven, gaat de jarenlange ervaring van mijn man en mezelf, uit naar koppels, duo’s of individuen die via het werk met de paarden, natuurbeleving en de kennismaking met de kracht van 'Sjamaanse wijsheid voor vandaag', zichzelf kunnen verdiepen, bekijken, ervaren, dé-blokkeren, of contact kunnen (her)vinden met hun authentieke ZELF.


Tijdens deze dagen word je een aantal uur per dag EN intensief begeleid EN heb je daarnaast ruim tijd voor jezelf... en om alles te kunnen integreren. Hoeveel dagen je wil bezig zijn met het ‘MIJN PAD’-traject, voormiddag of namiddag, hoeveel vrije tijd je wil, waaraan je precies wil werken… dat bepaal je volledig zelf. Jij creëert je eigen traject.

Heb je liever dat wij een voorstel doen, dan kan dat ook.

Kortom: Dit is de ideale manier om helemaal in je persoonlijk groeiproces te duiken terwijl je optimaal wordt ondersteund en toch volop kan genieten van een vakantiegevoel.


Het programma wordt samengesteld volgens jouw noden. Een groot deel van het programma bestaat uit het werken met paarden. Deze dieren kunnen als geen ander, mensen 'lezen' in wie ze echt zijn. Als begeleiders zijn wij er om de lichaamstaal en het gedrag van de dieren te hertalen tot inzichten. Daarnaast gaan we ook de natuur in, doen we oefeningen, rituelen, zijn er reflectiemomenten en is er ook ruimte om in een ontspannen sfeer te genieten.


Praktisch

Max 2 personen

Verblijf in ruime gîte voor twee personen

Formules: Verblijf in gîte of verblijf in gîte met begeleiding.

‘Pech de Bertrand’, 450 Route de Laroque, 47340 Hautefage la Tour,

Lot et Garonne, Aquitaine - Frankrijk

Voor prijskaartjes en data best contact opnemen …

(vanwege de afstemming op je persoonlijke noden).





Contact: Riet Lenaerts: rietlenaerts057@gmail.com +33/674996868







Jos Van Geel: boodschapper13@gmail – +33/648984675






Voor extra info over de gîte, 'Le Cèdre', kijk op de website sjamaancoach.be, onder

Le Cèdre.


Warme groet,

sjamaancoach.be









51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ga je mee?

Comments


bottom of page