top of page
le-c-dre-1_3_orig.jpeg

Le Cèdre

Jos Van Geel en Riet Lenaerts

GSM-nummer
00 33 648 98 46 75
00 33 674 99 68 68​

E-mail
rietlenaerts057@gmail.com
​boodschapper13@gmail.com

 

sjamaancoach.be

Pech de Bertrand, 450
​Route de Laroque
47340 Hautefage la Tour

France

unnamed.jpg
IMG_8475.jpeg

Algemene omschrijving van de accommodatie
Bij ons kan je terecht op een exclusieve plek waar je alleen bent : 'Adults only'.
Een plek waar je de stilte, de rust in de natuur en de inspiratie kan vinden om je boek te schrijven en te brainstormen rond je nieuwe ideeën. Of gewoon jezelf (terug)vinden in de natuur, bij het zwembad en je comfortabele ruime gîte. Het is ook de plek die een rustige tussenlanding biedt, terwijl je op zoek gaat naar je eigen droomhuis in het prachtige Aquitaine.
Daarenboven kan je bij ons kiezen voor een persoonlijke begeleiding op maat. Onze jarenlange ervaring gaat uit naar koppels of individuen die via het werk met paarden en natuurbeleving zichzelf willen verdiepen. Ook via de kennismaking met de kracht van 'Sjamaanse wijsheid voor vandaag' kan je jezelf bekijken, ervaren, dé-blokkeren of aanknopen met je authentieke ZELF. Op deze manier kan je, op eigen tempo, persoonlijke groei en volop genieten combineren.
In een prachtige natuur aan de voet van onze 400 jaar oude ceder, ligt onze gîte de charme, Le Cèdre, een romantische plek ingericht voor 2 personen. Gerestaureerd in oude Franse steen en met een unieke booggalerij, bevat hij alle comfort. Op ons domein van 4ha heb je aan je gîte je eigen zithoek met zicht op de vallei. Je kan exclusief gebruik maken van het zwembad met lavendelweide, truffelboomgaard en onze buitenkeuken met zicht op de paardenweides. Tussen de bomen daal je af langs een kronkelpaadje naar ons dorp Hautefage la Tour, dat prachtige wandelpaden heeft over de glooiende heuvels van de Lot et Garonne. In de buurt vind je kleine middeleeuwse dorpjes met gezellige marktjes en typische restaurantjes. 

"Twee weken vakantie met een sjamanistisch tintje, draaiden uit op een diepgaande, verbindende en leerrijke reis voor ons individueel en als koppel. De prachtige omgeving van Pech de Bertrand is natuurlijk een troef, met Truffe, Chroom, Qualiffe, Free, Dusty en Koockie als kersen op een grote taart.

 

Dankzij de diepmenselijke warmte van Jos en Riet, het voortdurend afstemmen op onze processen, het oordeelloos omarmen van wat zich toonde, de bereidheid om alles wat gepland was om te gooien en de veilige omgeving waarin diepgang en lichtheid elkaar konden afwisselen, konden wij samen en apart een paar lastige thema’s onder ogen zien. Wat uiteraard tot diepgaande, soms lastige maar altijd betekenisvolle gesprekken tussen ons leidde. We zijn alweer een paar weken thuis, maar nog steeds plukken we de vruchten van deze gedeelde ervaring. We hebben nu meer taal om onze ervaring en behoeften te (h)erkennen en ze met elkaar te delen. We herkennen onze valkuilen sneller en grijpen nog vaak terug naar de rijkdom aan ervaringen en onze krachtdieren. En die drums komen er binnenkort ook nog aan om de hartslag van de aarde te kunnen blijven voelen."

 

Dank je wel Riet en Jos voor wie jullie zijn… prachtige mensen, diep verbonden met de natuur en een groot hart voor al wat leeft en beweegt.

K.R en G.S

Omschrijving van de kamers

Een leefruimte met keuken en gezellige houtkachel, naast elektrische vloerverwarming.

Mezzanine met dubbel bed (zetelbed).

Aparte slaapkamer met tweepersoonsbed en ligbank.

Badkamer met twee wastafels, toilet en douche.

Buitenterras.

Vrij gebruik van de buitenkeuken, zwembad met ligstoelen en zithoekjes.

 

Uitrusting 

°wifi

°keuken met vaatwas, ijskast, elektrisch fornuis, whirlpooloven, microgolf, waterkoker en koffiezet.

°plancha, tuintafel, stoelen, zetels en parasol.

°buitenkeuken, gasfornuis, wasbak, bestek, glaswerk en servies.

°gebruik wasmachine mogelijk.

 

Wij verlenen geen maaltijden.

 

Tarieven

Huur locatie in 2021, van zondag op zondag.

Voor een 'arrangement' persoonlijke begeleiding op maat+locatie, offerte aanvragen. 

 

Inbegrepen 

- eindschoonmaak

- bed-, bad- en keukenlinnen aanwezig bij aankomst

- water, elektriciteit en verwarming, hout voor houtkachel

- vrij gebruik zwembad, carport voor auto

 

Naast wandelpaden komen ook fietsers, mountainbikers en quadgebruikers aan hun trekken. In Hautefage op 1 km is een klein superetje, op 5 km in Laroque Timbaut heb je een Carrefour, beenhouwer en bakker. Bezoek vooral de kleine middeleeuwse dorpjes zoals Penne d'Agenais, de 'marché gourmand' in Pujols of Tournon d'Agenais. Het prachtige marktplein van Villereal, de smalle straatjes in Montflanquin of de grotten in de buurt. We liggen tussende wijnkastelen van Cahors, Bergerac en Buzet. Naast de boottochten op de Lot kan je natuurlijk daguitstappen maken naar Toulouse, Carcassonne of genieten van de verse oesters in de baai van Arcachon.Eventuele extra informatie- wij werken met de paarden in de roundpen en kunnen een boeiend programma aanbieden, waarmee je meer te weten kan komen over je innerlijk leiderschap en je communicatie, via het grondwerk met paarden.

 

Nog nood aan meer info over Le Cèdre klik hier 

bottom of page