top of page
"I'm not telling you it's going to be easy, I'm telling you it's going to be worthy"

Op momenten van disbalans, wanneer je door donkere stukken moet, als alles vast lijkt te zitten en niets nog lijkt te kloppen of te lukken, help ik je om terug ‘licht’ te laten schijnen op de situatie. Ik vergelijk dit vaak met een donkere grot waarin je vastzit, veilig, soms zelfs comfortabel, maar zonder zichtbare uitweg. 

 

Verder naar beneden graven heeft geen zin. Het enige wat je kan doen is het licht zoeken. Met behulp van coaching en sjamanistische methodes uit de niet-zichtbare wereld, de natuur, de paarden,... ga ik op zoek naar scheurtjes waar licht door kan. Ik nodig dit licht uit om steeds sterker naar binnen te komen tot je het zelf kan voelen. 

Wat er dan gebeurt is magisch: je komt terug in je volledige kracht te staan. Het licht heeft een onmiddellijke impact op àlle lagen van je wezen: op je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam tegelijk. Dit heeft een blijvende impact op je leven. Je staat nu veel bewuster in het leven, je voelt je eigen kracht, je ervaart helderheid en ziet ook in de problemen waar je mee worstelde nieuwe mogelijkheden.

Voor wie?

 • Je voelt je 'niet goed genoeg'.

 • Je kreeg een 'wake-up' call van je leidinggevende, van je partner, van je vrienden ... dat je moet veranderen, maar weet zelf niet hoe.​

 • Je zit met donkere gedachten, er spelen veel verhalen in je hoofd.

 • Je ziet het allemaal niet meer zitten.

 • Je ervaart geen vervulling meer. In je relatie, je job, of je leven.

 • Je hebt een vraag naar verdieping, naar verdere groei.

 • Je bent op zoek naar een klankbord.

 • Je wil jezelf beter leren kennen.

Wanneer ben je klaar om een traject te starten?

 • Je voelt de bereidheid om naar jezelf en je situatie te kijken.

 • Je voelt het verlangen om te veranderen én je hebt de bereidheid om de verandering ook te implementeren in je leven. 

Praktisch

Ik begeleid je online via Skype, via intense weken in Frankrijk of via live coachings in België (wanneer ik in België ben).

Voor een goed resultaat is het belangrijk dat jij je goed voelt bij mijn aanpak en dat ik er vertrouwen in heb dat ik je voldoende ga kunnen helpen. Daarom bied ik voor we een begeleiding starten altijd een gratis kennismakingsgesprek aan van 15' zodat we beiden weten met wie we in zee gaan. 

"Ik ken weinig mensen die zo diep indringende vragen kunnen stellen én tegelijkertijd oordeelloos met iemand op pad kunnen gaan. Vele coaches kunnen enkel het eerste...

Riet heeft de unieke combinatie van de twee en gaat op die manier warm menselijk, ver-reikend en verrijkend met je op pad"

Franky De Cooman - (Mensj)

Online coaching

Online coaching gebeurt in blokken van 3, 6 of 9 sessies van telkens 1,5u.
Hoeveel sessies je nodig hebt, hangt grotendeels af van je vraag:

 • 3 sessies: Ik heb inzicht nodig in de situatie waar ik me momenteel in bevind, zodat ik verder kan.

 • 6 sessies: Ik heb naast inzicht ook begeleiding nodig om het te kunnen integreren in m'n leven.

 • 9 sessies: Ik heb onverwachts een grote schok te verwerken gekregen, zoals een overlijden, een plots ontslag, een scheiding of een andere ingrijpende gebeurtenis. Ik ben even helemaal de pedalen kwijt en wil intens begeleid worden.

 • 9+ sessies: Ik wil mijn Personal Power heropbouwen en mijn eigen weg terugvinden. Ik wil bovendien mijn praktische leven her-tekenen zodat ik dit kan neerzetten op aarde. 

Transformerende, motiverende en inspirerende weken in Frankrijk

Zes jaar in Frankrijk wonen, op onze plek: 

'Pech de Bertrand', heeft ons geleerd waar onze plek voor staat, maar ook waar wijzelf, samen met de plek voor staan. Het is voor ons nu duidelijk dat onze plek de thuisbasis wil zijn voor individuen of koppels die

'in creatie of in transformatie'... of in beiden, willen gaan voor één of meerdere weken.

 

Wat wil dat concreet zeggen:

Dat je bij ons terecht kan op een exclusieve plek waar je alleen bent: 'Adults only'. Een plek waar je de stilte, rust, de natuur en de inspiratie kan vinden om je boek te schrijven, om te brainstormen rond je nieuwe ideeën. Maar ook lekker jezelf kan (terug)vinden in de natuur, bij het zwembad, in de comfortabele ruime gîte. En het is ook de plek die een rustige tussenlanding biedt, terwijl je ondertussen op zoek gaat naar je eigen droomhuis in het prachtige Aquitaine. En daarenboven, gaat onze jarenlange ervaring uit naar koppels of individuen die via het werk met de paarden, natuurbeleving en de kennismaking met de kracht van 'Sjamaanse wijsheid voor vandaag', zichzelf kunnen verdiepen, bekijken, ervaren, dé-blokkeren, of contact kunnen (her)nemen met hun authentieke ZELF. Tijdens 

deze dagen word je een aantal uur per dag EN intensief begeleid EN heb je daarnaast ruim tijd voor jezelf en om alles te kunnen integreren. Een ideale manier om helemaal in je persoonlijke groeiproces te duiken terwijl je optimaal wordt ondersteund en toch volop kan genieten. 

Het programma wordt samengesteld volgens jouw noden. Een groot deel van het programma bestaat uit het werken met paarden. Deze dieren kunnen als geen ander mensen 'lezen' in wie ze echt zijn. Als begeleiders zijn wij er om de lichaamstaal en het gedrag van de dieren te hertalen tot inzichten. Daarnaast gaan we ook de natuur in, doen we oefeningen, rituelen, zijn er reflectiemomenten en is er ook ruimte om in een ontspannen sfeer te genieten.

Praktisch

 • Max 2 personen

 • in Pech de Bertrand, Frankrijk

 • offerte en afspraken op aanvraag.

sjamanistische weken in Frankrijk
coaching met paarden
IMG_0564.jpeg
008.jpg
bottom of page