top of page

Referenties Le Cèdre

"Ons verblijf bij Jos en Riet in Le Cèdre was enorm rustgevend.
We zijn er nu al over bezig om eens terug te gaan.

Het domein is prachtig en de buitenkeuken is één van de grootste pluspunten. Elke dag op het gemakje met een wijntje onze maaltijd buiten bereiden was een van onze favoriete bezigheden.
De gîte is met veel charme gerenoveerd en was zeker geschikt voor twee koppels.

En het gigantische zwembad heeft ons van de nodige verkoeling voorzien. 

Jos en Riet zijn enorm vriendelijke mensen die langs de ene kant heel sociaal zijn, maar langs de andere kant je ook je privacy enorm gunnen.
Soms leek het zelfs alsof we alleen op het domein waren.

Ook de aanwezigheid van de paarden, de kat en de hond waren voor ons een pluspunt. Het zijn allemaal lieve en sociale dieren die het leven een stukje mooier maken.

We kijken met een brede glimlach terug naar ons weekje in Frankrijk en bedenken ons nu stiekem dat we liever twee weekjes gebleven waren. Dat zegt genoeg, neen?"

- Lemmy en Klaartje 

"Dank je wel lieve Riet, jij, Jos, Pech de Bertrand en hun 4 potige bewoners maar ook de spaghetti, het vuur, de natuur, de libellen, de bloempotten, de reizen naar binnen toe, alle herinneringen aan deze week bij jullie, daar voelen we ons dankbaar voor ♥️."

Warme knuffel

 

Christine Goossens

"Dank je voor je fijn berichtje 😀

Ik ben nog altijd bezig met de bloempotten en mijn filters en die van mijn familie. Bovendien was het een opzienbarende ervaring om contact te hebben met paarden,.. en er van te leren 👍. "

Ronald

bottom of page